Alle assortimenten
Archiefmaterialen

Artikelen voor het opslaan, ordenen en archiveren van documenten

Onder de categorie archiefmaterialen vindt u allerlei producten die helpen bij het opslaan, ordenen en archiveren van documenten. U heeft bij ons toegang tot het volledige kantoorartikelenassortiment van Quantore. Alle kantoorartikelen zijn scherp geprijsd en worden geleverd binnen 1 werkdag, mits zij op voorraad zijn.
Belangrijke informatie mag niet verloren gaan, daarom is het van belang bepaalde documenten en dossiers op te slaan. Het opslaan van gegevens zoals rapporten of brieven, wordt ook wel archiveren genoemd. Om snel het juiste product te vinden hebben we deze categorie onderverdeeld in de volgende kopjes:

Ordners: MKB Kantoorartikelen verkoopt drie soorten ordners: gekleurde ordners, gewolkte ordners en ordners voor bankafschriften. Van bekende merken zoals Esselte, Leitz en Quantore.
Ringbanden: Onder deze categorie vindt u diverse ringbanden met 2 of 4 ringen in verschillende kleuren.
Tabbladen: Hier kunt u uw tabbladen en indextabs bestellen.
Kaartsystemen: Vullingen voor telefoonalbums, systeemkaarten, kaartenbakken en adresboeken vindt u hier. Ook voor een kaartenmolen en correspondentiekaarten kunt u hier terecht.
Etikethouders en insteekhoezen: Zelfklevende etikethouders voor in de auto, op een ordner of multomap vindt u hier. Diverse insteekhoezen en labels voor aan uw bagage staan onder dit kopje.
Mappen: Dossiermappen in de kleuren rood, oranje, groen, geel en blauw onder andere van het huismerk Quantore kunt u op deze pagina bestellen. Daarnaast verkopen wij ook klemmappen, enveloptassen, snelhechters, elastomappen, vouwmappen en andere opbergtassen.
Vloeiboeken: Vloeiboeken in de kleuren zwart, groen, blauw en rood van de merken Esselte, Leitz en Elba vindt u hier.
Hangmappen: Onder deze categorie vindt u hangmappen en ruiterstroken in diverse kleuren en van verschillende merken. Een hangmappenboy evenals een hangmappenkoffer en een hangmappencassette, om uw hangmappen in op te bergen, kunt u hier bestellen.
Archiveringsmiddelen: Op deze pagina vindt u hangmappen die voldoen aan de Archiefwet. Daarnaast worden hier onder andere bundelbeugels, snelhechtstrips, Jalemaclips en quickbinders verkocht.
Ordnertoebehoren: MKB Kantoorartikelen verkoopt een uitgebreid assortiment ordnertoebehoren zoals scheidingsstroken, rugetiketten en jaaretiketten, verkrijgbaar in diverse kleuren.
Ringbandinterieurs: Showtassen en fototassen van onder andere Rexel en Kangaro vindt u hier. Ook overtrekpapier en blanco interieurs voor uw ringband vindt u onder deze categorie.
Visitekaartopbergsystemen: Hier kunt u uw visitekaartalbums, visitekaarttassen, visitekaarthouders, visitekaartmollen en visitekaartdoosjes vinden. De kaartenbakken vallen ook onder deze categorie.
Opbergdozen: Diverse opbergdozen en tijdschriftcassettes kunt u via deze pagina bestellen.

Bij ons kunt u vrijwel alle benodigdheden vinden om uw papieren informatie overzichtelijk op te bergen. Mocht u toch iets niet kunnen vinden of heeft u meer informatie nodig, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 079 36 38 430. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur en helpen u graag verder.
lees meer