Alle assortimenten
Postartikelen

Alles wat u nodig heeft voor het verzenden van uw brief

Alles wat u nodig heeft om uw pakketje of brief te verzenden vindt u onder het kopje Postartikelen. U heeft bij ons toegang tot het volledige kantoorartikelenassortiment van Quantore. Alle kantoorartikelen zijn scherp geprijsd en worden geleverd binnen 1 werkdag, mits zij op voorraad zijn.
Een brief of postpakket is bij ons zo verpakt en verzonden. Bij MKB kantoorartikelen heeft u keuze uit een ruim assortiment verpakkingsmaterialen om uzelf ervan te verzekeren dat het pakketje bij de juiste persoon aankomt. Wij kunnen u voorzien van een vouwmachine indien u met grote regelmaat formulieren moet vouwen. Om snel het juiste product te vinden hebben we deze categorie onderverdeeld in de volgende kopjes:

Enveloppen: Onder het kopje enveloppen vindt u enveloppen in diverse kleuren zoals blauw, zacht roze en appelgroen. Wij bieden ook verschillende formaten enveloppen aan, daarnaast zijn er enveloppen methttp://www.mkbkantoorartikelen.nl/enveloppen/290/ luchtkussens en enveloppen met een venster.
Verpakkingsmaterialen: Om ervoor te zorgen dat uw pakketje gesloten blijft hebben wij een ruim assortiment aan verpakkingstape, katoentouw en elastieken. Ook dozen en labels om uw pakket helemaal compleet te maken vindt u hier.
Stempels: Een gepersonaliseerd tekst- en datumstempel kunt op deze pagina bestellen. Ook losse inktkussens voor uw stempel zijn via deze pagina te bestellen.
Brievenwegers en posttoebehoren: Postzegelbevochtigers, telvingers, briefopeners en briefwegers zijn een selectie van producten die u via deze categorie kunt vinden.
Postkamermachines: Onder dit kopje vindt u de vouwmachine.

Heeft u meer informatie nodig of kunt u een artikel niet vinden, neem dan direct contact op met onze klantenservice op 079 36 38 430. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur en helpen u graag verder.
lees meer