Alle assortimenten
Kantoormachines

Apparaten voor op het kantoor

Apparaten voor op het kantoor, groot en klein vindt u onder het kopje Kantoormachines. U heeft bij ons toegang tot het volledige kantoorartikelenassortiment van Quantore. Alle kantoorartikelen zijn scherp geprijsd en worden geleverd binnen 1 werkdag, mits zij op voorraad zijn.
Bij kantoormachines denkt u waarschijnlijk meteen aan grote machines zoals kopieerapparaten, printers en scanners. Naast deze machines hebben wij ook een ruim assortiment aan kleinere apparaten zoals rekenmachines. Om snel het juiste product te vinden hebben we deze categorie onderverdeeld in de volgende kopjes:

Multifunctionele machines: Hieronder vindt u diverse laserprinters, onder andere van de merken Brother en Kyocera. Ook vindt u hier verschillende papierlades en onderzetstukken.
Printers: Of u nu een inktjetprinter of laserprinter aan wilt schaffen, onder dit kopje heeft u een ruime keuze. Verkrijgbaar van verschillende merken zoals Canon, HP en Samsung.
Faxen: Wij bieden enkele faxen van Brother en Canon aan. Daarnaast vindt u hier faxrollen zodat u nooit zonder komt te zitten.
Dicteerapparatuur: Van het merk Philips bieden wij diverse dicteerapparaten aan. Ook hebben wij een ruim assortiment aan headsets, voicerecorders en dicteercassettes.
Rekenmachines: Een ruime keuze aan rekenmachines en telrollen.
Papiersnijders: Moet u vaak documenten knippen in een ander formaat? Een papiersnijder zorgt ervoor dat u veel tijd bespaart en snijdt kaarsrecht. Hier vindt u diverse rolsnijmachines en bordscharen.
Inbindsystemen: Bindruggen, klemruggen, draadruggen en filestrips vindt u in deze categorie. Evenals strakke voorbladen en de bijbehorende inbindmachines.
Scanners: Van de merken Brother en Canon zijn er onder dit kopje diverse scanners te vinden.
Papiervernietigers: Een ruime keuze aan papiervernietigers, onder andere van de merken Fellowes en Rexel, kunt u hier bestellen. Ook zakken en olie voor papiervernietigers zijn hier te vinden.
Lamineermachines en toebehoren: Lamineerhoezen in verschillende maten en van diverse merken zoals van ons huismerk Quantore. Daarnaast staan onder deze categorie natuurlijk een ruim aanbod aan lamineermachines.
Labelprinters en labeltape: Labelwriters en labelprinters evenals labeletiketten en labeltape zijn hieronder te vinden. Ook voor een ouderwetse lettertang kunt u bij ons terecht.
3D-printers: 3D-printers hebben wij helaas niet in ons assortiment. Wel kunt u bij ons allerlei kleuren filamenten aanschaffen zodat u wel met uw 3D-printer aan de slag kunt.

Kunt u iets niet vinden of heeft u meer informatie nodig, neem dan direct contact op met onze klantenservice op 079 36 38 430. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur en helpen u graag verder.
lees meer