Alle assortimenten
Schrijven en Tekenen

Schrijfwaren

Alles om mee te schrijven, tekenen, knippen en meten vindt u onder de categorie schrijfwaren. Onder deze categorie vindt u ook artikelen waarmee u wat u heeft opgeschreven kunt corrigeren. U heeft bij ons toegang tot het volledige kantoorartikelenassortiment van Quantore. Alle kantoorartikelen zijn scherp geprijsd en worden geleverd binnen 1 werkdag, mits zij op voorraad zijn.
Het vormen of produceren van letters om daarmee een boodschap over te brengen wordt tegenwoordig heel gemakkelijk gedaan met een computer of tablet. Toch blijft schrijven belangrijk en is het niet weg te denken uit onze maatschappij. Schrijven is namelijk van belang voor de leesontwikkeling en bevordert de fijne motoriek. Ook is het bewezen dat men informatie beter onthoudt wanneer men informatie opschrijft, dan wanneer men informatie typt.
Om snel het juiste product te vinden hebben we deze categorie onderverdeeld in de volgende kopjes:

Luxe schrijfwaren: Balpennen, rollerpennen en vulpennen van luxe merken zoals Parker en Waterman kunt u vinden onder deze categorie.
Vulpen en vulpeninkten: Voordeligere vulpennen van bijvoorbeeld Stabilo vindt u op deze pagina, voor luxe vulpennen kunt u terecht onder het kopje ‘Luxe schrijfwaren’. Verder staan onder deze categorie diverse soorten vulpeninkt en inktpatronen voor de vulpen.
Pennen: Hier vindt u balpennen, fineliners, gelschrijvers en rollerpennen. Deze zijn als enkele pen te bestellen of in grotere verpakkingen.
Correctiemiddelen: Via deze pagina kunt u correctievloeistof, correctietape, correctiepennen en correctierollers bestellen. Onder andere van de merken Pritt en Tipp-ex.
Viltstiften: Pakjes met viltstiften van bijvoorbeeld Stabilo en Bruynzeel zijn te vinden onder deze categorie. Ook markeerstiften en dikke watervaste stiften van Edding staan op deze pagina.
Potloden: Voor al uw vulpotloden, potloodstiften en kleurpotloden kunt u hier terecht. Er zijn potloden verkrijgbaar van verschillende merken in verschillende mate van hardheid.
Tekenmaterialen: Onder deze categorie vindt u gummen, geodriehoeken, linialen, puntenslijpers, scharen, Oost-Indische inkt en andere tekenbenodigdheden. Een tekenportefeuille om al uw kunstwerken in op te bergen vindt u ook hier.
Stylus schrijfwaren: Balpennen met een stylus voor uw touchscreen aan de achterzijde bieden wij op deze pagina aan.
Etuis: Diverse pennenetuis vindt u hier. Er zijn etuis van leer en in verschillende kleuren. Ook clips voor aan uw bureau voor twee pennen of potloden zijn hier te vinden.
Verf- en schildermaterialen: plakkaatverf, acrylverf, verfdozen, penselen en kwasten staan allemaal onder deze categorie. Ook voor schilderdoeken en spuitbussen kunt u hier terecht.

We hopen dat u kunt vinden wat u zoekt. Kunt u iets toch niet vinden of heeft u meer informatie nodig, dan kunt u bellen met onze klantenservice op 079 36 38 430. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur en helpen u graag verder.
lees meer