Alle assortimenten
Presenteren

Presentatie

Op deze pagina vindt u alle middelen dit u helpen bij het geven van een presentatie. U heeft bij ons toegang tot het volledige kantoorartikelenassortiment van Quantore. Alle kantoorartikelen zijn scherp geprijsd en worden geleverd binnen 1 werkdag, mits zij op voorraad zijn.
Producten die u helpen om een presentatie te geven, maar ook om uzelf of uw bedrijf te presenteren vindt u in de categorie presenteren. Om snel het juiste product te vinden hebben we deze categorie onderverdeeld in de volgende kopjes:

Lcd-projectoren en toebehoren: Statiefschermen, wandschermen en bevestigingsmaterialen vindt u onder deze categorie, evenals beamers om uw presentatie te projecteren. Om teksten, grafieken en afbeeldingen op uw slides aan te wijzen kunt u gebruik maken van een van onze laserpointers.
Presentatiesystemen: Voor whiteboarden, whiteboardwissers en magnetische whiteboardstiften kunt u hier terecht. Ook vindt u hier een ruim assortiment aan flipoverpapieren, krijtborden en kliklijsten.
Presentatiemappen: Voor al uw formulieren die u wilt presenteren kunt u gebruik maken van showtassen, showalbums en showmappen. Op deze pagina vindt u ook informatietassen, deze zijn als doorzichtige insteekhoes te verkrijgen maar ook als bureau standaard.
Presentatieproducten: Onder deze categorie vindt u gastenboeken en receptiealbums evenals magneetetiketten, tafelnaambordjes en een voorzittershamer.
Folderbakjes en –houders: Hangende en staande folderhouders, daarnaast vindt u hier ook visitekaartbakjes.
Badges: Op een beurs of evenement is het handig als mensen uw naam en functie kunnen aflezen. Een ruim assortiment aan badges, keycords en naamkaartjes vindt u onder deze categorie.
Plan- en statistiekborden: persoonlijke planners, jaarplanners, projectplanners en vakantieplanners vindt u onder dit kopje. Bijbehorende plankaarten zijn via deze pagina te bestellen, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Kunt u iets niet vinden, heeft u meer informatie nodig of kunnen wij u op een andere manier helpen bij uw presentatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op 079 36 38 430. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur en helpen u graag verder.
lees meer