Alle assortimenten
Stationery

Stationery

Allerhande cadeau-, feest-, en spelartikelen vindt u onder de categorie Stationery. U heeft bij ons toegang tot het volledige kantoorartikelenassortiment van Quantore. Alle kantoorartikelen zijn scherp geprijsd en worden geleverd binnen 1 werkdag, mits zij op voorraad zijn.
Schoolartikelen, feestartikelen en parkeerschijven zijn te vinden onder deze verzamelnaam. Om snel het juiste product te vinden hebben we deze categorie onderverdeeld in de volgende kopjes:

Cadeaupapier: Alles om uw cadeau zo mooi mogelijk te verpakken is op deze pagina verkrijgbaar. Zo vindt u hier inpakpapier, transparantfolie, sierlinten en polyband. Gefeliciteerd stickers en apparaatrollen bevinden zich ook in deze categorie.
Oefen- en hobbyboeken: Voor vriendenboeken, dagboeken en invulboeken kunt u hier terecht.
Kleurboeken en hobbymateriaal: Onder deze categorie vindt u onder andere vouwbladen, fotoboeken, Fimoklei, stoepkrijt en stempelstiften.
Feestartikelen: Ballonnen in diverse kleuren of ballonnen speciaal voor de geboorte van een jongen of meisje zijn verkrijgbaar in onze webshop. Ook slingers kunt u via deze pagina bestellen.
Spelmateriaal: Memory, speelkaarten, Koehandel, Kwartet en andere gezelschapsspellen bieden wij aan onder dit kopje.
Parkeerschijf: De parkeerschijf van Kangaro is te bestellen op deze pagina. Ook vindt u hier nog enkele loepen.
Schoolartikelen: Hippe schoolagenda’s en kaftpapier zijn hier te vinden. Ook etuis, rugzakken en schooletiketten staan hier vermeld.
Kleur- en tekenboeken: Wij bieden een ruim assortiment aan kleur- en tekenboeken aan. Voor volwassen wordt het kleuren steeds populairder. Ook kleurboeken voor volwassenen bieden wij aan onder deze categorie.
Thema artikelen: Onder dit kopje vindt u artikelen die te maken hebben met kerst, Pasen, carnaval en koningsdag. Ook voor uw Moederdag cadeautje kunt u terecht onder deze categorie.

Kunt u iets niet vinden of heeft u meer informatie nodig, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 079 36 38 430. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur en helpen u graag verder.
lees meer